Försäkringarna.se
Trygg-Hansa Bilförsäkring
Omfattning:
Villkor:
Slutbetyg:

Vi samarbetar inte med Trygg-Hansa.

Informationen om försäkringen hämtas automatiskt från försäkringsbolagets hemsida. Senaste uppdateringen gjordes 2019-11-18 22:30:11. Om villkoren avviker från de villkor som försäkringsbolaget presenterar är det försäkringbolagets villkor som gäller.

Trygg-Hansa bilförsäkring

Trygg-Hansa erbjuder en bilförsäkring som är rankad högst hos Konsumenternas Försäkringsbyrå. De har en app där du kan fota skador, boka tider och följa reparationen av din bil.

Om du har hyrbilstillägget kan du dessutom få en hyrbil hemkörd.

Omfattning

0.0/5

Du kan välja mellan 4 olika försäkringar: Trafik, Halv, Hel och Stor.

Halv- och helförsäkring

Innehåller, utöver den obligatoriska trafikförsäkringen, moment som brand, glasrutor, stöld och inbrott, motor och elektronik, drulle, bärgning, rättsskydd och krishjälp.

Helförsäkringen innehåller dessutom vagnskada.

Bilförsäkring Stor

Bilförsäkring stor innehåller en rad fördelar för dig som är extra rädd om din bil. Den ger dig bland annat ersättning för en helt ny bil vid stöld eller totalskada (om bilen är max 2 år gammal och har körts max 4 000 mil). Dessutom ingår hyrbil, självriskreducering, låga självrisker samt snabbare vård för alla i bilen efter en trafikolycka.

Hämtservice och hyrbil

Trygg-Hansa har tagit fram en app där du kan fota din skadade bil och därefter skicka bilderna till en verkstad för bedömning. Med tillägget Hämtservice så hämtas din bil och körs till verkstaden. Tillägget ingår i hel- och halvförsäkringen. Du kan dessutom, om du har hyrbilstillägg, få en hyrbil hemkörd i samband med att din skadade bil hämtas upp.

Märkesförsäkringar

Trygg-Hansa erbjuder bilförsäkringar speciellt framtagna för vissa märken. Det finns till exempel märkesförsäkring för Peugeot, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Chrysler och Citroën. Med den här försäkringen så kan du vara säker på att din bil repareras med originaldelar. Du får dessutom ett personligt telefonnummer till kundservice och skadeservice.

Villkor

0.0/5

Försäkringen gäller i de länder som är ansluta till Gröna Kort-samarbetet.

Pris och försäkringsbelopp

0.0/5

Du kan räkna ut vad det skulle kosta att försäkra din bil på Trygg-Hansas hemsida genom att fylla i personnummer och registreringsnummer.

Försäkringsbelopp

Fördelar

Tilläggsförsäkring

Om du vill komplettera ditt försäkringsskydd kan du välja att teckna till någon av nedanstående tilläggsförsäkringar:

Hyrbil

Om din bil blir stulen eller skadas får du 75% av hyrbilskostnaden ersatt i upp till 65 dagar. Du kan, om du inte vill ha hyrbil, få kontantersättning istället.

Självriskrabatt

Sänkt självrisk för vagnskada eller vagnskadegaranti med 3 000 kr. Gäller till exempel om du råkar ut för skadegörelse eller en viltolycka. Dessutom betalar du noll kronor i självrisk om din bil behöver bärgas.

Utökad Personskada

Ger dig och dina medpassagerare tillgång till vård och rehabilitering efter en bilolycka. Kostnaderna för vården betalas av Trygg-Hansa och de ser dessutom till att du får en egen rehabcoach som hjälper dig tillbaka efter olyckan.

Vid bestående skada kan en ersättning på upp till 600 000 kr per person betalas ut.

Vad tycker våra besökare om Trygg-Hansa Bilförsäkring?


Alla omdömen

Här finns inga kundomdömen ännu. Är du kund hos Trygg-Hansa är vi tacksamma om du delar med dig av dina åsikter!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
Din e-mail:
(Visas inte offentligt)
Skriv en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta vad du tycker om Trygg-Hansa:

Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du att vi sparar de uppgifter du har uppgivit i formuläret. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera omdömen som vi av något skäl finner olämpliga.

Trygg-Hansa har Trustpilot 1.2 av 5 i betyg hos Trustpilot (142 omdömen)

Mer om Trygg-Hansa

Kontaktuppgifter


Adress:
Postort: 101 23 Stockholm
Telefon: 0771-111 110
E-post: [email protected]

Öppettider


Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Andra försäkringar från Trygg-Hansa