Försäkringarna.se
Länsförsäkringar Företagsförsäkring
Omfattning:
Villkor:
Slutbetyg:

Vi samarbetar inte med Länsförsäkringar.

Informationen om försäkringen hämtas automatiskt från försäkringsbolagets hemsida. Senaste uppdateringen gjordes 2019-11-15 22:30:24. Om villkoren avviker från de villkor som försäkringsbolaget presenterar är det försäkringbolagets villkor som gäller.

Länsförsäkringar företagsförsäkring

Omfattning

0.0/5

Villkor

0.0/5

Pris och försäkringsbelopp

0.0/5

Fördelar

Utöver att erbjuda företagsförsäkring till etablerade företag inom de flesta branscher har bolaget även försäkringspaketet ”Starta” för dig som precis startat företag. Det är en av fördelarna med Länsförsäkringarna. Utöver det är de även ett av de största bolagen inom jordbruk och lantbruk.  

Vilka företag passar försäkringen från Länsförsäkringarna?

Försäkringsbolaget vänder sig både till det helt nystartade företaget, etablerade småföretag samt större företag och kommuner. Ett extra stort utbud av försäkringar hittas inom lantbruk där de bör ha ett av Sveriges största utbud.

Helt nystartat småföretag 

Har du precis startat upp ditt företag? Titta på bolaget ”Starta företagsförsäkring”. Försäkringen gäller i sex månader vilket är den tid som många behöver på sig för att avgöra om företaget ska drivas vidare eller. Prova på att vara företagare – prova på en smidig försäkring.  

Lantbruk 

Länsförsäkringarna anger att de skapar ”helhetslösningar för ditt lantbruk”. På denna punkt är de mycket breda och har åtta specialanpassade försäkringar för lantbruk. Exempel är Hästverksamhet, Skog, Djur & gröda samt Slott och särskilda bostadshus.  

Inte bara företag

Utöver företag finns branschförsäkringar mot kyrkor och samfund, kommuner och landsting samt föreningar. Organisationer som kan drivas likt företag men som har andra behov och skatteregler.  

Vad ingår i företagsförsäkringen? 

I likhet med andra försäkringsbolag byggs företagsförsäkringen upp av ett basutbud av försäkringar som sedan kompletteras med tillägg utifrån bransch och enskilt behov.  

I basutbudet finns Egendom, Ansvar, Avbrott och Rättsskydd. I de flesta försäkringspaket ingår även Dataskyddsförsäkring vilken ger experthjälp när som helt på dygnet om det skulle upptäckas virusattack eller dataintrång.  

Några vanliga tillägg är: 

Ersätter kostnader som uppstår om en nyckelperson i företaget inte kan utföra sina uppgifter. 

Ger ersättning om en anställd skulle förskingra eller stjäla från företaget. 

Ger fullgott skydd på utlandsresan. Detta med bland annat olycksfallsförsäkring och resgodsförsäkring.  

Många kompletterar även med fordonsförsäkring eller olycksfalls- och sjukvårdsförsäkring. Se nedan. 

Bilförsäkring för företag 

De flesta motorfordon går att försäkra hos Länsförsäkringarna. Eftersom bolaget både är bank och försäkringsbolag kan även olika finansieringslösningar erbjudas via banken.  

Bland de olika fordonsförsäkringarna som erbjuds hittas bland annat bilförsäkring, lätt släp, tungt släp, uthyrningsfordon, buss, taxi och lantbruksfordon. 

Välj mellan att enbart ha trafikförsäkring eller ett bredare skydd med halv-, eller helförsäkring. På hemsidan framgår det med tydlighet vilka delar som ingår samt dess självrisknivåer.  

Beroende på fordon kan flera olika tilläggsförsäkringar tecknas. Detta med allmänna försäkringstillägg så som avbrottsförsäkring (erbjuds på de flesta) till mer specifika med exempelvis lyftansvar (till lantbruksfordon).  

Transportförsäkring 

Transportförsäkring försäkrar godset under transport. Försäkringen finns både för företag som köper/säljer varor samt transportörer och speditörer.  

För bättre hälsa och sjukvård 

Vad händer om de anställda blir sjuka, är med i en olycka eller avlider? Vilket försäkringsskydd finns vid dessa tillfällen? Med tillägg inom detta område skapas en större trygghet och möjlighet att snabbt återgå till arbetslivet. Exempelvis finns: 

Se ditt pris och teckna försäkring 

Länsförsäkringarna har lokala kontor över hela landet och det är dessa som ska kontaktas om försäkring önskas tecknas.

Vad tycker våra besökare om Länsförsäkringar Företagsförsäkring?


Alla omdömen

Här finns inga kundomdömen ännu. Är du kund hos Länsförsäkringar är vi tacksamma om du delar med dig av dina åsikter!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
Din e-mail:
(Visas inte offentligt)
Skriv en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta vad du tycker om Länsförsäkringar:

Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du att vi sparar de uppgifter du har uppgivit i formuläret. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera omdömen som vi av något skäl finner olämpliga.

Länsförsäkringar har Trustpilot 1.7 av 5 i betyg hos Trustpilot (130 omdömen)

Mer om Länsförsäkringar

Kontaktuppgifter


Adress:
Postort:
Telefon: 08-562 83 000
E-post: [email protected]

Öppettider


Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Andra försäkringar från Länsförsäkringar