Försäkringarna.se
Moderna Försäkringar Företagsförsäkring
Omfattning:
Villkor:
Slutbetyg:

Vi samarbetar inte med Moderna Försäkringar.

Informationen om försäkringen hämtas automatiskt från försäkringsbolagets hemsida. Senaste uppdateringen gjordes 2022-01-14 00:45:15. Om villkoren avviker från de villkor som försäkringsbolaget presenterar är det försäkringbolagets villkor som gäller.

Moderna Försäkringar företagsförsäkring

Omfattning

0.0/5

Villkor

0.0/5

Pris och försäkringsbelopp

0.0/5

Fördelar

Det som främst skiljer Moderna mot många andra försäkringsbolag är att de primärt hänvisar kunden till att teckna företagsförsäkringen via en försäkringsrådgivare. Denna rådgivare kan då vara objektiv och ta fram bästa försäkringslösningen utan att vara knuten till ett specifikt bolag.  

Det kan även vara orsaken till att bolaget har betydligt mindre lättåtkomlig information om sina försäkringar på sin hemsida. Något som gör det svårt att jämföra dem mot andra bolag.  

Vilka företag passar försäkringen från Moderna? 

Moderna uppger sex verksamhetsområden där de kan erbjuda kompletta försäkringslösningar för småföretag. Det är: 

Är det medelstort företag kan kontakt tas med en försäkringsförmedlare som därmed kan ta fram passande lösning från olika försäkringsbolag. Detta då dessa försäkringar inte kan tecknas direkt via Moderna.  

Vad ingår i företagsförsäkringen? 

Några färdiga försäkringspaket för olika branscher erbjuds inte på Modernas webbplats. Istället anges att ett försäkringspaket sätts ihop av försäkringsförmedlare eller av försäkringsbolaget när de sett vilket behov som företaget har.  

Det kan vara en av orsakerna till att man har relativt lite information på webbplatsen kring deras företagsförsäkring. Den som önskar läsa på om olika delar behöver ladda hem produktblad. Här framgår i alla fall att Moderna har en rad olika specialförsäkringar som skapar det breda skydd som ett företag behöver.  

Bland annat finns allriskförsäkringar, cyberförsäkring, patientförsäkring, verktygsförsäkring i servicebil samt epidemiavbrottsförsäkring.  

Bilförsäkring för företag 

Moderna erbjuder försäkringar för personbil, budbil, buss, tung lastbil och taxi. Dessutom kan maskiner försäkras med allt från enklare motorredskap till tunga lastare. Välj på trafik-, halv-, eller helförsäkring. 

För bättre hälsa och sjukvård 

Bland de produktblad som ligger på hemsidan finns inte några inom sjukförsäkring eller sjukvårdsförsäkring. Däremot erbjuds olycksfallsförsäkring. Med bristande information på hemsidan är bästa vägen att kontakta försäkringsbolaget, eller en försäkringsförmedlare, vid frågor kring olycksfalls- och sjukförsäkringar.  

 

Se ditt pris och teckna försäkring 

Småföretagare 

Småföretagare som inte har någon försäkringsförmedlare kan skicka in uppgifter om företaget och sedan bli kontaktad av Moderna som då har en offert på företagsförsäkringen. I övrigt hänvisas företagen till kontakt med en försäkringsförmedlare.  

Kontakta Moderna här 

 

Större företag 

Det är inte möjligt att teckna Modernas företagsförsäkring via hemsidan eller via deras säljare. Istället har man valt att enbart erbjuda försäkringen via försäkringsförmedlare. Det är objektiva förmedlare som hjälper kunden att hitta rätt företagsförsäkring – och jämföra flera försäkringsbolag.  

Besök SFM (Svenska försäkringsförmedlares förening) för att hitta lokal förmedlare

Vad tycker våra besökare om Moderna Försäkringar Företagsförsäkring?


Alla omdömen

Här finns inga kundomdömen ännu. Är du kund hos Moderna Försäkringar är vi tacksamma om du delar med dig av dina åsikter!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
Din e-mail:
(Visas inte offentligt)
Skriv en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta vad du tycker om Moderna Försäkringar:

Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du att vi sparar de uppgifter du har uppgivit i formuläret. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera omdömen som vi av något skäl finner olämpliga.

Moderna Försäkringar har Trustpilot 4.0 av 5 i betyg hos Trustpilot (1218 omdömen)

Mer om Moderna Försäkringar

Kontaktuppgifter


Adress: Sveavägen 167
Postort: 106 56 Stockholm
Telefon: 020-025 92 59
E-post: [email protected]

Öppettider


Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Andra försäkringar från Moderna Försäkringar