Försäkringarna.se
Trygg-Hansa Företagsförsäkring
Omfattning:
Villkor:
Slutbetyg:

Vi samarbetar inte med Trygg-Hansa.

Informationen om försäkringen hämtas automatiskt från försäkringsbolagets hemsida. Senaste uppdateringen gjordes 2019-11-18 22:30:17. Om villkoren avviker från de villkor som försäkringsbolaget presenterar är det försäkringbolagets villkor som gäller.

Trygg-Hansa företagsförsäkring

Omfattning

0.0/5

Villkor

0.0/5

Pris och försäkringsbelopp

0.0/5

Fördelar

Trygg-Hansa vänder sig både till de allra minsta enmansföretaget samt de riktigt stora företagen. De flesta företag tecknar ”Trygga Firman” vilket gäller upp till en omsättning på 50 miljoner. Genom att försäkringarna är anpassade efter bransch går det mycket snabbt att se vad priset skulle bli via en uträknare på hemsidan.  

Vilka företag passar försäkringen från Trygg-Hansa? 

Småföretag – Trygga Firman 

Trygga Firman anpassas utifrån vilken bransch som företaget är verksam inom. På hemsidan kan du exempelvis välja mellan Elinstallation, Konsult, Tjänsteföretag, Tillverkning eller E-handel. Totalt finns 18 branscher representerade.  

Hittar du inte någon passande bransch kan Trygg-Hansa kontaktas då de i detta fall kan komponera en försäkring med rätt skydd.  

Stora Företag 

Vid en omsättning på över 50 miljoner genomförs en grundlig genomgång av företagets risker och behov av Trygg-Hansa varpå en offert presenteras. Vilka försäkringsdelar som behövs beror framförallt på inom vilken bransch som företaget är verksam.

Vad ingår i företagsförsäkringen? 

Trygga Firman

Trygga Firman är försäkringspaketet som vänder sig till småföretag och de med enskild firma. Maximal omsättning får då vara 50 miljoner. Även om försäkringarna anpassas utifrån bransch så är det vissa delar som generellt alltid ingår.  

Ansvar – Ansvarsförsäkring vilket ofta nämns som ”grunden” i en företagsförsäkring.  

Rättsskydd – Få hjälp med rättegångskostnaderna vid tvist som går till domstol 

Brand – Ersätter egendom som skadats vid brand 

Inbrott – Ersätter skador och förlorad egendom vid inbrott 

Kris – Kristerapi efter exempelvis rån, överfall eller dödsfall 

När försäkringen tecknas finns möjlighet att välja mellan försäkringspaketen Liten, Mellan eller Stor. De är alla anpassade till gällande bransch men ger olika stort ekonomiskt skydd.  

Exempel: 

En E-handlare vill teckna en företagsförsäkring. Med Liten ges ett gott grundskydd, med Mellan ges även Tjänsteresa, Stöldbegärlig egendom, Egendom i kyl & frys samt Olycksfall. Med Stor ges även Avbeställningsskydd vid tjänsteresa.

Större Företag

För att vara uppdaterad på behoven inom olika branscher har Trygg-Hansa ett nära samarbete med ett flertal ledande branschorganisationer. Därmed är de insatta i vilka försäkringsskydd som behövs beroende på bransch och storlek. Men självklart har även varje företag sina unika behov.  

Vid en omsättning på över 50 miljoner sker därför en grundlig genomgång av försäkringsbehovet innan ett komplett försäkringspaket presenteras. Något pris går därmed inte att få fram direkt på hemsidan. Inte heller vilket ekonomiskt skydd denna försäkringslösning ger.

Bilförsäkring för företag 

Trygg-Hansa erbjuder försäkring för företagsbil och lätt lastbil. I likhet med alla bilförsäkringar kan man välja mellan att enbart ha trafikförsäkring eller ha ett bredare skydd via halvförsäkring eller helförsäkring.  

För dig med småföretag eller enskild firma ges rabatt på bilförsäkringen om du även har Trygga Firman. Det finns alltså fördel att se på en totallösning via Trygg-Hansa. De flesta företagare väljer att ha komplett företagslösning hos ett och samma försäkringsbolag.  

Tillägg som kan tecknas är Hyrbilsförsäkring, Utökad personskada, Egendom i bil samt Självriskreducering.  

Transport 

Är ditt företag inom transportbranschen kan transportöransvar, speditöransvar, varuförsäkring eller lyftförsäkring tecknas.  

För bättre hälsa och sjukvård 

Med tillägg kan de anställda få bättre hälsa och snabbare komma tillbaka till arbetet vid olycka/sjukdom.  

Sjukvårdsförsäkring – Garanterar snabbare vård vid olycka/sjukdom 

REHAB – Hjälper till med snabbare rehabilitering 

Krisförsäkring - Förbättrar ”Kris” som finns i företagsförsäkringen 

Sjukavbrott – Ersätter när en nyckelperson är borta från företaget 

Företagsolycksfall – Olycksfall för alla anställda

Se ditt pris och teckna försäkring

På Trygg-Hansas hemsida går det lätt att räkna ut pris på företagsförsäkringen. Grunden är deras försäkringspaket ”Trygga Firman”. Fyll i organisationsnummer samt omsättning för att få ett kostnadsförslag.  

Det går även lika enkelt att få pris på de flesta andra försäkringar så som Bilförsäkring, Sjukdom & olycksfall samt försäkringar för övriga fordon.  

Teckna försäkringen online och få 10% rabatt. Som ny kund ges även 20% första året 

Vad tycker våra besökare om Trygg-Hansa Företagsförsäkring?


Alla omdömen

Här finns inga kundomdömen ännu. Är du kund hos Trygg-Hansa är vi tacksamma om du delar med dig av dina åsikter!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
Din e-mail:
(Visas inte offentligt)
Skriv en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta vad du tycker om Trygg-Hansa:

Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du att vi sparar de uppgifter du har uppgivit i formuläret. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera omdömen som vi av något skäl finner olämpliga.

Trygg-Hansa har Trustpilot 1.2 av 5 i betyg hos Trustpilot (142 omdömen)

Mer om Trygg-Hansa

Kontaktuppgifter


Adress:
Postort:
Telefon: 0771-111 110
E-post:

Öppettider


Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Andra försäkringar från Trygg-Hansa