Försäkringarna.se
Handels Inkomstförsäkring
Omfattning:
Villkor:
Slutbetyg:

Vi samarbetar inte med Handels.

Informationen om försäkringen hämtas automatiskt från försäkringsbolagets hemsida. Senaste uppdateringen gjordes 2019-02-26 13:33:05. Om villkoren avviker från de villkor som försäkringsbolaget presenterar är det försäkringbolagets villkor som gäller.

Handels inkomstförsäkring

Omfattning

0.0/5

Villkor

0.0/5

Pris och försäkringsbelopp

0.0/5

Fördelar

För alla medlemmar hos Handels ingår en inkomstförsäkring. En stor fördel är att försäkringen inte har någon övre inkomstgräns. Oavsett lönenivå, över 25 000 kr, gäller försäkringen. Ersättning ges i grunden i 100 dagar men kan förlängas till 300 dagar.  

Krav 

De grundläggande kraven för att kunna få pengar från inkomstförsäkringen är följande: 

Ersättningsnivåer & Ersättningsdagar 

Till skillnad mot de flesta andra fackförbund har Handels inte någon övre gräns för hur stor inkomst som försäkras. Oavsett tidigare lönenivå betalas alltså ersättning ut som, med A-kassans ersättning, motsvarar 80% av tidigare lönenivå.

Tilläggsförsäkring

Få fler ersättningsdagar

Med inkomstförsäkringen från Handels ges 100 dagar ersättning. Men genom att teckna tilläggsförsäkringen ökas detta till totalt 300 dagar. Från dag 201 minskar däremot totalt belopp att få från inkomstförsäkringen till att täcka upp till 70 % av tidigare lön. De första 200 dagar är det 80 % som gäller.

Någon ändring i försäkringsbelopp sker inte med tilläggsförsäkringen då denna inkomstförsäkring är utan övre ersättningsgräns. Tilläggsförsäkringen kostar 40 - 258 kr per månad beroende på lönenivå (20 900 kr – 80 000 kr).

Kvalifikationstid

I likhet med de flesta inkomstförsäkringar från fackförbund är kvalifikationstiden 12 månader. Därmed måste du varit medlem denna tid innan du kan begära ersättning. Har du haft medlemskap hos annat fackförbund och bytt till Handels kan denna tid räknas med i kvalifikationstiden. Detta förutsatt att inkomstförsäkring även där ingick i medlemskapet.

Teckna inkomstförsäkring 

Fackförbundet Handels vänder sig till dig som jobbar i butik, E-butik eller på lager. Förbundet har drygt 150 000 medlemmar. Som medlem ges bland annat juridisk hjälp, rådgivning, rabatter, medlemstidning och inkomstförsäkring.

Ansök på deras hemsida. Kom ihåg att du måste varit medlem i 12 månader innan ersättning kan ges från försäkringen.

Vad tycker våra besökare om Handels Inkomstförsäkring?


Alla omdömen

Här finns inga kundomdömen ännu. Är du kund hos Handels är vi tacksamma om du delar med dig av dina åsikter!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
Din e-mail:
(Visas inte offentligt)
Skriv en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta vad du tycker om Handels:

Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du att vi sparar de uppgifter du har uppgivit i formuläret. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera omdömen som vi av något skäl finner olämpliga.

Mer om Handels

Kontaktuppgifter


Adress:
Postort:
Telefon:
E-post:

Öppettider


Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Andra försäkringar från Handels

Vi känner inte till några andra försäkringar från Handels.