Försäkringarna.se
Jobbgarant Inkomstförsäkring
Omfattning:
Villkor:
Slutbetyg:

Vi samarbetar inte med Jobbgarant.

Informationen om försäkringen hämtas automatiskt från försäkringsbolagets hemsida. Senaste uppdateringen gjordes 2019-02-26 13:33:06. Om villkoren avviker från de villkor som försäkringsbolaget presenterar är det försäkringbolagets villkor som gäller.

Jobbgarant inkomstförsäkring

Omfattning

0.0/5

Villkor

0.0/5

Pris och försäkringsbelopp

0.0/5

Fördelar

JobbGarant erbjuder en privat inkomstförsäkring som bland annat passar dig som inte är medlem i ett fackförbund. Detta utifrån att de flesta medlemmar i fackförbund omfattas av förbundets inkomstförsäkring.  

Välj mellan tre nivåer på inkomstförsäkringen med upp till 365 ersättningsdagar. Genom att välja Medium eller Large ingår även hjälp vid uppsägningstvist med arbetsgivaren.  

Krav

Ersättningsnivåer & Ersättningsdagar 

JobbGarant erbjuder tre nivåer av inkomstförsäkring. Det som skiljer är hur många ersättningsdagar som ingår samt om det ingår biträdeshjälp vid uppsägningstvist eller inte. Oavsett nivå gäller försäkringen för en inkomst på 100 000 kr.  

Small 

Få ersättning i 3 månader 

Medium 

Få ersättning i 6 månader. Här ingår även hjälp vid uppsägningstvist 

Large 

Få ersättning i 12 månader. Här ingår även hjälp vid uppsägningstvist.  

Varför ingår rättshjälp vid uppsägningstvist? 

Är du medlem i ett fackförbund har du till stor sannolikhet en inkomstförsäkring via dem. Dessutom får du juridisk hjälp vid en uppsägningstvist. Det är två starka fördelar med medlemskapet och orsaker till att många väljer att bli medlem.  

Men ett annat alternativ är att teckna privat inkomstförsäkring med rättshjälp vid uppsägningstvist. Det innebär att du får juridisk hjälp om din arbetsgivare säger upp dig och du anser att detta skett på felaktiga grunder. Försäkringsbeloppet är på 300 000 kr och självrisken 20 %.  

På detta sätt täcker denna försäkring upp vissa av de fördelar som finns med ett medlemskap i ett fackförbund.  

Tilläggsförsäkringar 

Några tilläggsförsäkringar finns inte då du istället väljer mellan de tre nivåerna Small, Medium och Large.

Kvalifikationstid

Vid en försäkrad månadslön på 80 000 kr är kvalifikationstiden 12 månader. Du måste därmed haft försäkringen denna period innan du kan begära ersättning från den. Vid en försäkrad månadslön på över 80 000 kr gäller kvalifikationstid på 18 månader.  

Har du en inkomstförsäkring idag (privat eller kollektiv) kan byte ske till JobbGarant och intjänad kvalifikationstid föras över till dem.  

Karenstiden är sju dagar. Blir du arbetslös kommer ersättning kunna betalas ut från och med den åttonde dagen. Försäkringen gäller enbart vid ofrivillig arbetslöshet. Säger du upp dig själv ges ingen ersättning alls.  

Teckna inkomstförsäkring

Vad inkomstförsäkringen kostar beror på din nuvarande månadslön samt vilken A-kassa du är medlem i. På hemsidan går det att räkna ut pris samt teckna inkomstförsäkringen.

Vad tycker våra besökare om Jobbgarant Inkomstförsäkring?


Alla omdömen

Här finns inga kundomdömen ännu. Är du kund hos Jobbgarant är vi tacksamma om du delar med dig av dina åsikter!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
Din e-mail:
(Visas inte offentligt)
Skriv en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta vad du tycker om Jobbgarant:

Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du att vi sparar de uppgifter du har uppgivit i formuläret. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera omdömen som vi av något skäl finner olämpliga.

Mer om Jobbgarant

Kontaktuppgifter


Adress:
Postort:
Telefon:
E-post:

Öppettider


Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Andra försäkringar från Jobbgarant

Vi känner inte till några andra försäkringar från Jobbgarant.