Försäkringarna.se
Kyrkans Akademikerförbund Inkomstförsäkring
Omfattning:
Villkor:
Slutbetyg:

Vi samarbetar inte med Kyrkans Akademikerförbund.

Informationen om försäkringen hämtas automatiskt från försäkringsbolagets hemsida. Senaste uppdateringen gjordes 2019-02-26 13:33:06. Om villkoren avviker från de villkor som försäkringsbolaget presenterar är det försäkringbolagets villkor som gäller.

Kyrkans Akademikerförbund inkomstförsäkring

Omfattning

0.0/5

Villkor

0.0/5

Pris och försäkringsbelopp

0.0/5

Fördelar

Fackförbundet KyrkA samlar akademikeranställda inom Svenska Kyrkan. Här finns bland annat präster, diakoner och församlingspedagoger. Alla medlemmar innefattas av den inkomstförsäkring som ingår i förbundsavgiften.

Inkomstförsäkringen gäller i 200 dagar och någon övre gräns finns inte gällande belopp. En av de bästa inkomstförsäkringarna som ingår hos fackförbund!

Krav

För att ersättning ska betalas ut från inkomstförsäkring måste följande vara uppfyllt.

Ersättningsnivå & Ersättningsdagar

Med 200 ersättningsdagar och utan ett inkomsttak är inkomstförsäkringen från KyrkA ”den bästa och mest omfattande inkomstförsäkringen som finns på marknaden” (Citat från hemsidan). Detta iallafall om försäkringen ställs mot andra gratis inkomstförsäkringar som ingår i en förbundsavgift. Tecknas privat inkomstförsäkring, eller tillägg till kollektiva försäkringar, kan ännu bättre villkor hittas.

Tilläggsförsäkringar

Någon tilläggsförsäkring kan inte tecknas till försäkringen. Då det inte finns något maxtak för ersättningsbelopp finns inte heller behovet av att förbättra detta villkor.

Önskas ytterligare ersättningsdagar får en privat inkomstförsäkring tecknas som kompletterar där denna slutar ge ersättning.

Kvalifikationstid

Från och med första medlemsdagen omfattas du av försäkringen. Men för att kunna få ersättning måste du varit medlem i 12 månader i fackförbundet samt A-kassan. Det är detta som är kvalifikationstiden. Försäkringen följer A-kassan gällande vilka dagar som ersättning betalas ut. Därmed finns även en karenstid på en vecka.

Teckna inkomstförsäkring

Fackförbundet KyrkA passar dig som är anställd som akademiker inom Svenska Kyrkan. Förbundet har ca 5000 medlemmar. Genom medlemskapet ges rabatter, utbildning, juridisk hjälp samt flera försäkringar. Inkomstförsäkringen är alltså bara en av fördelarna som ges vid medlemskap.

Ansök om medlemskap på förbundets hemsida

Vad tycker våra besökare om Kyrkans Akademikerförbund Inkomstförsäkring?


Alla omdömen

Här finns inga kundomdömen ännu. Är du kund hos Kyrkans Akademikerförbund är vi tacksamma om du delar med dig av dina åsikter!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
Din e-mail:
(Visas inte offentligt)
Skriv en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta vad du tycker om Kyrkans Akademikerförbund:

Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du att vi sparar de uppgifter du har uppgivit i formuläret. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera omdömen som vi av något skäl finner olämpliga.

Mer om Kyrkans Akademikerförbund

Kontaktuppgifter


Adress:
Postort:
Telefon:
E-post:

Öppettider


Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Andra försäkringar från Kyrkans Akademikerförbund

Vi känner inte till några andra försäkringar från Kyrkans Akademikerförbund.