Försäkringarna.se
Seko Inkomstförsäkring
Omfattning:
Villkor:
Slutbetyg:

Vi samarbetar inte med Seko.

Informationen om försäkringen hämtas automatiskt från försäkringsbolagets hemsida. Senaste uppdateringen gjordes 2019-02-26 13:33:06. Om villkoren avviker från de villkor som försäkringsbolaget presenterar är det försäkringbolagets villkor som gäller.

Seko inkomstförsäkring

Omfattning

0.0/5

Villkor

0.0/5

Pris och försäkringsbelopp

0.0/5

Fördelar

Är du medlem i SEKO och dess A-kassa omfattas du automatiskt av deras inkomstförsäkring. Under de första 100 dagarna kan du därmed få ett tillägg till A-kassans ersättning. Detta så du når upp till 80% av tidigare lönenivå.

Krav

Så fort du blir medlem i SEKO och dessa A-kassa omfattas du av försäkringen. Däremot finns det krav som måste vara uppfyllda innan ersättning kan betalas ut.

Ersättningsnivåer & Ersättningsdagar 

Alla som både är medlem i SEKO och A-kassan omfattas av försäkringen. Tjänar du maximalt 25 025 kr kommer däremot A-kassans ersättning täcka 80% av din lön. Inkomstförsäkringen ger alltså ersättning till personer med lön över denna nivå.

En fördel med inkomstförsäkringen från SEKO är att den inte har något inkomsttak. Det spelar därmed ingen roll vilken lönenivå du har – du får ändå 80 % av tidigare lön.

Ersättningen utgår i upp till 100 dagar. Då det inte finns tillägg att teckna är detta maximalt antal dagar som går att få ersättning.

Tilläggsförsäkringar

Några tilläggsförsäkringar finns inte att teckna.

Kvalifikationstid

Kvalifikationstiden är, i likhet med de allra flesta inkomstförsäkringar, 12 månader. Du måste därmed haft försäkringen (varit medlem) i minst 12 månader. Under denna period får du inte varit arbetslös.

Teckna inkomstförsäkring

Eftersom inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet behöver medlemsansökan ske för att få ta del försäkringen.

SEKO är fackförbundet för dig som jobbar inom service och kommunikation. De branscher som nämns på hemsidan är Statsförvaltning, Energi, Försvar, Post, Sjöfolk, Tele, Trafik, Vård samt Väg och ban.

Ansök om medlemskap hos SEKO

Ansök om medlemskap i SEKO A-kassa

Vad tycker våra besökare om Seko Inkomstförsäkring?


Alla omdömen

Här finns inga kundomdömen ännu. Är du kund hos Seko är vi tacksamma om du delar med dig av dina åsikter!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
Din e-mail:
(Visas inte offentligt)
Skriv en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta vad du tycker om Seko:

Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du att vi sparar de uppgifter du har uppgivit i formuläret. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera omdömen som vi av något skäl finner olämpliga.

Mer om Seko

Kontaktuppgifter


Adress:
Postort:
Telefon:
E-post:

Öppettider


Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Andra försäkringar från Seko

Vi känner inte till några andra försäkringar från Seko.