Försäkringarna.se
Sveriges Farmaceufter Inkomstförsäkring
Omfattning:
Villkor:
Slutbetyg:

Vi samarbetar inte med Sveriges Farmaceufter.

Informationen om försäkringen hämtas automatiskt från försäkringsbolagets hemsida. Senaste uppdateringen gjordes 2019-02-26 13:33:06. Om villkoren avviker från de villkor som försäkringsbolaget presenterar är det försäkringbolagets villkor som gäller.

Sveriges Farmaceufter inkomstförsäkring

Omfattning

0.0/5

Villkor

0.0/5

Pris och försäkringsbelopp

0.0/5

Fördelar

Blir du ofrivilligt arbetslös kan inkomstförsäkringen från Sveriges Farmaceuter ge 80% av den a-kassegrundande lönen på upp till 80 000 kr. Denna ersättning går då att få i 120 dagar. Men med tillägg kan antal dagar förlängas.

Krav

Dessa krav behöver vara uppfyllda för att inkomstförsäkringen ska kunna ge ersättning.

Ersättningsnivå & Ersättningsdagar

Inkomstförsäkringen från Sveriges Farmaceuter försäkrar en a-kassegrundande lön på 80 000 kr. Utbetalningen kompletterar utbetalningar från A-kassan så att 80% av denna lön betalas ut.

I grundförsäkringen (gratis via medlemskapet) ingår 120 ersättningsdagar. Är du fortfarande arbetslös efter denna tid betalas enbart A-kassans ersättning ut. För att skapa en ännu tryggare tillvaro vid arbetslöshet kan tilläggsförsäkring tecknas som därmed ökar antalet ersättningsdagar eller högsta a-kassegrundande inkomst.

Tilläggsförsäkringar

Tid

Med denna tilläggsförsäkring ges ytterligare 180 ersättningsdagar. Totalt blir det därmed 300 ersättningsdagar istället för enbart 120. Däremot varierar ersättningsnivån under denna period.

För de 200 första dagarna ges ersättning så att du får 80 % av lönen. Därefter sänks nivån till 70 %.

Lön

I det fall du har en bruttolön på över 80 000 kr behöver denna tilläggsförsäkring tecknas för att hela lönen ska vara försäkrad. Med tillägget väljs hur stort belopp som försäkringsbeloppet ska öka med. Detta med upp till 60 000 kr. Totalt går det alltså att ha en inkomstförsäkring som täcker a-kassegrundande lön på 140 000 kr. Den förhöjda ersättningsnivån kan maximalt ges i 120 dagar och har 18 månaders kvalifikationstid.  

Både Tid och Lön kan tecknas till och med det år du fyller 60.

Kvalifikationstid

Du måste varit medlem i förbundet (därmed omfattats av försäkringen) i 12 månader innan den kan ge ersättning. Det är denna tid som är försäkringens kvalifikationstid.

Har du varit medlem i ett annat fackförbund under de senaste 12 månaderna kan denna tid generellt tillgodoräknas inom kvalifikationstiden. Det krävs då att inkomstförsäkring har ingått i medlemskapet samt att du inte varit utan försäkring vid bytet av fackförbund.

Vid arbetslöshet inträffar först ett antal karensdagar. Under dessa dagar ges ersättning varken från A-kassan eller inkomstförsäkring.

Teckna inkomstförsäkring

Inkomstförsäkringen tecknas inte separat utan ingår gratis i medlemskapet.

Läs mer, eller ansök, om medlemskap på Sverigesfarmaceuter.se.

Vad tycker våra besökare om Sveriges Farmaceufter Inkomstförsäkring?


Alla omdömen

Här finns inga kundomdömen ännu. Är du kund hos Sveriges Farmaceufter är vi tacksamma om du delar med dig av dina åsikter!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
Din e-mail:
(Visas inte offentligt)
Skriv en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta vad du tycker om Sveriges Farmaceufter:

Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du att vi sparar de uppgifter du har uppgivit i formuläret. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera omdömen som vi av något skäl finner olämpliga.

Mer om Sveriges Farmaceufter

Kontaktuppgifter


Adress:
Postort:
Telefon:
E-post:

Öppettider


Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Andra försäkringar från Sveriges Farmaceufter

Vi känner inte till några andra försäkringar från Sveriges Farmaceufter.