Försäkringarna.se
Sveriges Psykologförbund Inkomstförsäkring
Omfattning:
Villkor:
Slutbetyg:

Vi samarbetar inte med Sveriges Psykologförbund.

Informationen om försäkringen hämtas automatiskt från försäkringsbolagets hemsida. Senaste uppdateringen gjordes 2019-02-26 13:33:06. Om villkoren avviker från de villkor som försäkringsbolaget presenterar är det försäkringbolagets villkor som gäller.

Sveriges Psykologförbund inkomstförsäkring

Omfattning

0.0/5

Villkor

0.0/5

Pris och försäkringsbelopp

0.0/5

Fördelar

Då ersättningstaket från A-kassan är begränsad till en bruttolön på ca 25 000 kr behöver de flesta en inkomstförsäkring som kompletterar denna ersättning. För dig som är medlem i Sveriges Psykologförbund ingår en inkomstförsäkring i medlemskapet. Den försäkrar upp till 80 000 kr och har 120 ersättningsdagar.

Krav

För att få ersättning krävs att du varit medlem under de senaste 12 månaderna.

Ersättningsnivåer & Ersättningsdagar

Inkomstförsäkringen gäller för en bruttolön på 80 000 kr/månaden. Så länge du har under denna nivå kommer du alltså få 80% av din tidigare lön vid arbetslöshet. Detta genom ersättning från A-kassan och inkomstförsäkringen. Denna kompletterande ersättning går att få i 120 dagar från att ersättning börjat betalas ut.

I stort följer inkomstförsäkringen regler och beslut från A-kassan. Det betyder exempelvis att första utbetalningsdag är samma dag som A-kassan betalar ut pengar för första gången osv.

Tilläggsförsäkringar

Inkomstförsäkringen som ingår i medlemskapet kan kompletteras med en frivillig tilläggsförsäkring. Ett tillägg som därmed innebär en viss kostnad. Detta medan grundförsäkringen är helt gratis.

Tillägget gör att ersättningsdagarna förlängs med 180 dagar. Istället för 120 dagar är det istället 300 ersättningsdagar. Höjning kan ske med upp till 60 000 kr extra mot grundnivån gällande försäkrad lön.

Kvalifikationstid

För att kunna få ersättning från försäkringen krävs att du varit medlem de senaste 12 månaderna. Även studietid kan räknas som kvalifikationstid.

Tidigare medlemskap i annat fackförbund kan även tillgodoräknas. Det är då viktigt att detta påtalas för Psykologförbundet när övergång sker till detta förbund.

I likhet med A-kassan finns även en karenstid. Det betyder att du inte får pengar från A-kassan eller inkomstförsäkringen förrän sju dagar efter att du blivit arbetslös.

Teckna inkomstförsäkring

Sveriges Psykologförbund är fackförbundet för dig som är legitimerad psykolog.

Ansök om medlemskap sker på hemsidan.

Vad tycker våra besökare om Sveriges Psykologförbund Inkomstförsäkring?


Alla omdömen

Här finns inga kundomdömen ännu. Är du kund hos Sveriges Psykologförbund är vi tacksamma om du delar med dig av dina åsikter!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
Din e-mail:
(Visas inte offentligt)
Skriv en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta vad du tycker om Sveriges Psykologförbund:

Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du att vi sparar de uppgifter du har uppgivit i formuläret. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera omdömen som vi av något skäl finner olämpliga.

Mer om Sveriges Psykologförbund

Kontaktuppgifter


Adress:
Postort:
Telefon:
E-post:

Öppettider


Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Andra försäkringar från Sveriges Psykologförbund

Vi känner inte till några andra försäkringar från Sveriges Psykologförbund.