Försäkringarna.se
If MC-försäkring
Omfattning:
Villkor:
Slutbetyg:

Vi samarbetar inte med If.

Informationen om försäkringen hämtas automatiskt från försäkringsbolagets hemsida. Senaste uppdateringen gjordes 2022-01-22 00:45:21. Om villkoren avviker från de villkor som försäkringsbolaget presenterar är det försäkringbolagets villkor som gäller.

If mc-försäkring

Hos IF kan du teckna en MC-försäkring som täcker det mesta du kan tänkas behöva. IF har inget krav på att motorcykeln måste förvaras i ett garage vilket är ett krav i många andra bolags MC-försäkringar. Dessutom så erbjuder de en märkesförsäkring specifikt framtagen för dig som kör en BMW motorcykel.

Omfattning

0.0/5

IFs MC-försäkring är bred och innehåller ett par unika aspekter som gör den att den sticker ut från andra MC-försäkringar på marknaden.

Som nämnt ovan så har IF inget krav på att motorcykeln står inlåst i ett garage vilket underlättar för dig som inte har tillgång till ett garage. Många andra bolag kräver att MC:n förvaras inlåst i ett garage över natten.

IF har i samarbete med BMW tagit fram en MC-försäkring som är speciellt framtagen för dig som kör en BMW motorcykel. Några guldkorn som ingår i den försäkringen:

Bärgning och räddning helt utan självrisk i alla länder som ingår i Gröna Kort-samarbetet
Maskinskadeförsäkring som gäller i upp till 8 år och upp till 10 000 mil
Inget krav på att MC:n förvaras i ett garage
Sanering vid feltankning på MC som är mindre än 15 år gammal

En annan sak som ingår i IFs MC-försäkring är möjligheten att medförsäkra en oregistrerad släpvagn som är avsedd att dras av motorcykeln. Det högsta ersättningsbeloppet uppgår till 20 000 kronor.

Villkor

0.0/5

Försäkringen gäller i de länder som ingår i Gröna Kort-samarbetet. Dock så gäller den inte i Iran, Marocko och Tunisien.

Pris och försäkringsbelopp

0.0/5

På IFs hemsida kan du räkna ut vad det skulle kosta att försäkra just din MC genom att fylla i ditt personnummer och registreringsnummer. Priset är baserat på motorcykelns tjänstevikt, effekt och ålder. Det baseras också på din ålder, var du bor, hur länge du har haft körkort och om det finns skadehistorik.

Försäkringsbelopp

Fördelar

Tilläggsförsäkringar

Om du har MC-försäkring hos IF kan du välja att köpa till en olycksfallsförsäkring. Försäkringen ger en extra ersättning på upp till 600 000 kronor, utöver det som ingår i trafikförsäkringen. Ersättningen utgår vid personskada som leder till medicinsk invaliditet eller dödsfall. Dessutom ersätts kostnad för kristerapi av psykolog i Sverige. Upp till 10 behandlingstillfällen per försäkrad.

Vad tycker våra besökare om If MC-försäkring?


Alla omdömen

Här finns inga kundomdömen ännu. Är du kund hos If är vi tacksamma om du delar med dig av dina åsikter!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
Din e-mail:
(Visas inte offentligt)
Skriv en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta vad du tycker om If:

Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du att vi sparar de uppgifter du har uppgivit i formuläret. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera omdömen som vi av något skäl finner olämpliga.

If har Trustpilot 4.5 av 5 i betyg hos Trustpilot (6456 omdömen)

Mer om If

Kontaktuppgifter


Adress: Flöjelbergsgatan 4
Postort: 106 80 Stockholm
Telefon: 0770-117 177
E-post:

Öppettider


Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Andra försäkringar från If