Försäkringarna.se

Om oss

Försäkringarna.se

På Försäkringarna.se får du hjälp att hitta rätt i försäkringsdjungeln. Vi som driver Försäkringarna.se har gedigen kunskap om försäkringar och har tidigare drivit ett flertal jämförelsetjänster för bland annat djurförsäkringar och olycksfallsförsäkringar. Sedan 2019 har vi valt att samla all försäkringsinformation på en och samma sajt.

Teamet

Jakob Thorselius Jakob Thorselius - Marknadsansvarig [email protected] Har tidigare arbetat på ideella föreningar såsom Mattecentrum som hjälper barn och unga med matematik. Grundläggande kunskaper om matematik är enligt Jakob en stor faktor för att förstå sig på, och fatta goda beslut inom ekonomi och då också försäkringar.

Valle
Jakobs hund Valle, född 2013. Försäkrad hos Moderna Försäkringar.

Viktor Svensson Viktor Svensson - Utvecklingsansvarig [email protected] Viktor har flera års erfarenhet av automatiserad datainsamling. Han har tidigare arbetat på en av de större bostadssajterna i Sverige och studerar även juridik vid Lunds universitet. Viktor brinner för att göra de juridiska aspekterna av privatekonomi mer lättillgängliga och begripliga.

Dylan
Viktors katt Dylan, född 2011. Försäkrad hos Svedea.
Sam
Viktors katt Sam, född 2018. Försäkrad hos Svedea.

Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen - Datakvalitetsansvarig [email protected] Kajsa är vår egen faktagranskare som ansvarar för att de uppgifter vi presenterar på Försäkringarna.se är aktuella. Hon har god kännedom om den svenska försäkringsmarknaden och ser till att våra användare uppdateras när någonting händer.

Kontakta oss

Behöver du komma i kontakt med oss? Vi finns tillgängliga att besvara dina frågor vardagar 08:00 – 20:00 och helger 10:00 – 15:00.

E-postadress
[email protected]

Telefonnummer
08 – 520 275 95